Posebne pogodnosti i popusti za sve obrtnike

Za sve obrtnike Tokić je kroz suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom – HOK osigurao posebne pogodnosti i mogućnosti vezane uz svoj kompletan asortiman

Široka lepeza mogućnosti i pogodnosti za vozače i mehaničare u Tokiću je proširena i posebnim pogodnostima za obrtnike. Kako bi obrtnicima osigurao još jednostavnije i učinkovitije poslovanje, Tokić je postao partner programa HOK Obrtnik plus kroz, čime je svim članovima obrtnicima osigurao do 25 posto popusta na kompletan asortiman.

Uz našu ponudu možemo pomoći svakom obrtniku da radi lakše, bolje i brže, a kroz svoju mrežu poslovnica ne distribuiramo samo auto dijelove – ističu u Tokiću. Bogati asortiman koji okuplja preko 300.000 različitih dijelova i preko 300 različitih brendova, uključuje čitav spektar alata, servisne i dodatne opreme te tekućina, guma za sve vrste vozila; gospodarski, industrijski i poljoprivredni program te svakodnevno potrebne hobi-alate i pomagala.

Članovi HOK Obrtnik plus projekta mogu ostvariti do 25 posto popusta na kompletan Tokić asortiman, poslovnice im se nalaze uvijek usput, a tu je asistencija pozivnog centra, odnosno prodajnih savjetnika. Treba napomenuti da se HOK Obrtnik plus u Tokiću vodi kao “VIP LOYALTY“ kupac, što znači da korisnici programa ostvaruju veći popust od klasičnog Loyalty kupca u Tokiću.