Garmin za povezanu vožnju. Modeli fenix 6, vivoactive 4, Venu, Tracx NEO 2T Smart

Održan je Garamin connected bike demo day na kojem su ljubitelji bicikliranja imali priliku isprobati sve uređaje i odvoziti kratku rutu na jednom od 15 bicikala iz Keindl Sporta opremljenih Garmin uređajima

Sunčan i aktivan dan zaokružio se prezentacijom o navedenim Garmin proizvodima –kako bi svi prisutni doživjeli povezanu i sigurnu vožnju uz Garmin, a predstavljeni su sljedeći modeli

vivoactive 4 i 4S GPS

Pametni satovi s trenutno najširom paletom funkcija za cjelodnevno praćenje zdravstvenog stanja. Inovacije uključuju napredno praćenje sna s PulsOx funkcijom, praćenje respiratornih funkcija, Body Battery – monitoring tjelesne energije, alarm na nepravilni rad srca, praćenje menstrualnog ciklusa, praćenje stresa s uputama za relaksaciju, praćenje hidratacije tijela i još mnogo toga.

Ovaj sat osmišljen je i opremljen za aktivan stil života.

fēnix 6 serija

Nova generacija vodećeg Garmin GPS multisport pametnog sata, koja dolazi s funkcijom Power Manager za dulji vijek trajanja baterije, omogućava trkačima bolje planiranje utrka s novom PacePro tehnologijom i predstavlja najveći okrugli zaslon tvrtke Garmin.

fēnix 6 serija se isporučuje s TopoActive Europe kartom za avanture na otvorenom, ski kartama za preko 2.000 skijališta širom svijeta i 41.000 golf terena. Na uređaju možete pohraniti glazbu, do 2.000 pjesama, a omogućuje vam sinkronizaciju popisa za reprodukciju s nekoliko najpopularnijih glazbenih servisa1, bez potrebe za telefonom.

Venu

Novi GPS pametni sat s iznenađujućim AMOLED ekranom i cjelodnevnim praćenjem brojnih zdravstvenih funkcija. S trajanjem baterije od 6 dana kao pametni sat te brzim punjenjem, Venu korisnici neće propustiti niti jedan bitni podatak.

vívomove serija

Dizajnirana sa stilom, nova serija ručnih satova vívomove 3/3s, vívomove Style i vívomove Luxe – imaj izgled klasičnih satova, s pomičnim kazaljkama i elegantnim detaljima brojčanika.

Laganim trzajem ručnog zgloba, kazaljke se automatski odmiču i prikazuje se skriveni ekran s podacima o zdravlju i fitnesu, pametne notifikacije s detaljima telefonskih poziva, tekstualnim porukama te porukama društvenih mreža, obaveza u kalendaru i još mnogo toga.

Tacx NEO 2T Smart

Najjači i najintuitivniji pametni Garmin trenažer do danas. Osmišljen za najrealističniju i najtišu simulaciju vožnje na otvorenom, NEO 2T Smart donosi redizajnirani motor, poboljšanu analitiku performansi i više od toga.