Osramovi starteri za hladnu zimu

Osram litijski starteri postavljaju novi standard u tehnologiji pokretanja baterija

U usporedbi s konvencionalnim teškim, glomaznim olovo-kiselina starterima, Osram akumulatorski starteri iskorištavanjem snage litija su kompaktni, lagani i jednostavni za korištenje. Služe i kao prijenosno dodatno napajanje za brzo punjenje mobilnih i elektronički uređaja u pokretu. Kompaktan dizajn omogućuje spremanje u vaš pretinac za rukavice, bez kompromitiranje snage. Pokrenite svoje vozilo za približno 60 sekundi i ponovno napunite BATTERYstart 200, BATTERYstart 300, BATTERYstart 400 i druge mobilne uređaje.

BATTERYstart 200 je dizajniran za pokretanje vozila od 12 V s zapreminom do tri litre benzinskih motora i ima litijsku bateriju od 6000 mAh. BATTERYstart 300 dizajniran je za pomoćno pokretanje vozila od 12 V s zapreminom do šest litara benzinskih i do trolitarskih dizel motora i ima snažnu litijsku bateriju od 13000 mAh. BATTERYstart 400 dizajniran je za pomoćno pokretanje vozila od 12 V s zapreminom do osam litara benzinskih i do četirilitrenih dizelskih motora i ima snažnu litijsku bateriju od 16800 mAh.

Svi uređaji imaju sigurnosne stezaljke, zaštitu od obrnutog polariteta, zaštitu od kratkog spoja i zaštitu od prenapona. S masom od samo 702 g, odnosno 894 g i 1326 g, starteri su jednostavni za rukovanje i rad. Integrirano LED svjetlo se može koristiti za osvjetljavanje prostora motora u uvjetima lošeg osvjetljenja ili noću. Osram daje dvije godine jamstva na ovaj proizvod.