Osram – Svjetlo tamo gdje je potrebno

Osram je proširio svoju ponudu LEDinspect Inspekcijskih svjetala za DIY entuzijaste i profesionalce s Osramom LEDinspect Flexible Head Torch (fleksibilna svjetiljka za glavu), Wearable Neck Light (nosiva svjetiljka za vrat) i Rechargeable Underbonnet Light (punjiva svjetiljka ispod poklopca motora)

Tri nove vrste svjetiljaka na prvi pogled izgledaju potpuno drugačije, ali imaju mnogo toga zajedničkog. Sve vam ostavljaju slobodne ruke za rad, opremljene dugotrajnim, snažnim LED diodama, pružaju optimalno svjetlo čak i u najužim prostorima i na teško dostupnim mjestima te imaju punjivu bateriju.

Osram nosiva svjetiljka za vrat posebno je impresivna svojom velikom fleksibilnošću – može se koristiti oko vrata, na glavi, u rukama, te na magnetskoj površini. USB Micro B kabel za punjenje s dva priključka za pojedinačne lampe za punjenje litijske baterije je uključeno.

Osram fleksibilna naglavna svjetiljka savršena je za profesionalnu i privatnu upotrebu. Osvjetljenje je izravno integrirano u individualnu podesivu traku za glavu za optimalnu udobnost nošenja. S težinom od samo 62 g i fleksibilnim, sklopivim dizajnom, proizvod se lako skladišti i transportira, što ga čini idealnim kao svjetlo za zanatske radove.

Punjiva svjetiljka ispod poklopca motora dizajnirana je da ne ošteti poklopac motora kada se koristi prema uputama i stoga je idealna za profesionalne radionice za ugradnju na poklopce motora širokog raspona vozila, od malih do velikih. Osram daje dvije godine jamstva na ove proizvode.