Novo financiranje za novi BMW serije 3

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu, BMW-a serije 3, sada je dostupna uz atraktivne uvjete financiranja koji podrazumijevaju uz 0 % kamate i BSI servisni paket u trajanju od pet godina

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu, BMW-a serije 3, sada je dostupna uz atraktivne uvjete financiranja u Tomić & Co. poslovnicama. Ovaj globalno poznati predstavnik sportskog zadovoljstva u vožnji – kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine – u posebnoj ponudi dolazi s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara.

Odaberite financiranje koje najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima, poručuju iz Tomić & Co., poput trenutno najpopularnijeg modela 50:50 uz fiksnu kamatu od 0%. Odnosno po kojem se 50% vrijednosti vozila plaća odmah, a preostalih 50% za godinu dana i to uz 0% kamate.

U ponudi su još dvije opcije otplate: 1/3 uz fiksnu kamatnu stopu od 1,3% te leasing uz mjesečne rate u trajanju od 36 do 72 mjeseca i sniženu promjenjivu kamatnu stopu od 2,9%.

Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Uvjerite se zašto najprodavaniji BMW svih vremena jamči vozačko zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji.

Zahvaljujući inovativnim rješenjima nova BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo – po čemu je oduvijek bila lider klase.

Više informacija o atraktivnim modelima financiranja potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odnedavno i u Zadru ili posjetite: www.bmw.hr/3financiranje