Hrvat na čelu dizajna BMW-a

Sjećamo ga se dok je crtao interijere u Citroenu, sjećamo se kako je prešao u BMW i koliko je volio taj brend, a sada je taj naš Domagoj Đukec glavni čovjek dizajna za markiu BMW

BMW grupa reorganizirala je Odjel za dizajn čime je poduzela važan korak prema održivim strukturama. Jozef Kaban, dosadašnji voditelj Odjela dizajna za ključne modele marke BMW, preuzeo je Odjel dizajna marke Rolls-Royce od 1. travnja 2019. godine. Domagoj Đukec, dosadašnji voditelj dizajna BMW i modela te BMW M modela, preuzeo je Odjel dizajna marke BMW od 1. travnja 2019. godine. Sustavna konsolidacija dizajnerske odgovornosti dosljedno će usmjeriti dizajn marke BMW prema modernim proizvodima prepoznatljivog karaktera.

Reorganizacija Odjela za dizajn BMW grupe znak je naše buduće orijentacije. Nova struktura osigurat će veću učinkovitost, brzinu i agilnost u procesu kreiranja dizajna. Nove odgovornosti će odrediti smjer dizajna za pojedinačne marke i uskladiti ih s budućim zahtjevima, izjavio je prvi čovjek Odjela za dizajn BMW grupe, Adrian van Hooydonk.