Garmin poboljšao svoju Forerunner seriju satova za trčanje

Napredna metrika treninga, uvidi u oporavak i svakodnevna zdravstvena statistika pomažu vam da trenirate briljantno

Garmin je danas najavio seriju Forerunner 265 i Forerunner 965, svoje prve namjenske pametne satove s GPS-om i živopisnim Amoled zaslonima. Lagani, svijetli i napravljeni za bilo koju udaljenost, sportski satovi imaju opciju uvijek uključenog zaslona u boji koji se lako čitaju bez obzira na vremenske uvjete, dok zaslon osjetljiv na dodir nadopunjuje tradicionalni dizajn s pet tipki, omogućujući brz pristup svakodnevnim zdravstvenim funkcijama, pametnim obavijestima i više. Forerunner 965 također uključuje okvir od titana koji ostavlja dojam dok je još uvijek lagan na zapešću.

Osim toga, napredna metrika treninga i uvidi u oporavak pomoći će sportašu da se pripremi za svoju sljedeću veliku utrku – sve bez žrtvovanja trajanja baterije; Forerunner 265 ima do 15 dana trajanja baterije u modu pametnog sata, dok Forerunner 965 nudi do 23 dana.

Satovi nude inovativne alate koji pomažu sportašima da pomaknu svoje granice. Dizajnirani za trkače, od trkača, namjenski su izrađeni po obliku i funkcijama kako bi sportašima pomogli u boljem planiranju, pripremi, izvedbi i povezivanju.

Forerunner 965 bit će dostupan kasnije u ožujku po cijeni od 649,99 eura dok je Forerunner 265 dostupan sada za 499,99 eura.