Garmin: Novo iskustvo bicikliranja

Garmin Edge biciklistička računala donese bolje iskustvo vožnje s ažuriranim Shimano Di2

Biciklisti sada mogu vidjeti podatke o mjenjaču i status baterije na svom kompatibilnom Edge uređaju. Garmin je predstavio poboljšanja bežične komunikacije između kompatibilnih Edge biciklističkih računala i Shimano Di2 elektroničkih sustava za mijenjanje brzina za brzo, automatsko postavljanje i prikaz statusa baterije za sustave mjenjača do 12 brzina.

Kroz besplatno ažuriranje softvera, biciklisti će sada moći vidjeti podatke o prednjem i stražnjem stupnju prijenosa za sustave mjenjača s 12 brzina – kao i status baterije za lijevi i desni mjenjač – na Edge biciklističkom računalu. Osim toga, biciklisti mogu nastaviti preuzimati podatke o vožnji na web-mjesta trećih strana koja analiziraju podatke o mijenjanju brzina kako bi pomogli vozačima da steknu učinkovitost optimiziranjem prijenosa na svom biciklu, kao i kontrolirati svoj Edge pomoću gumba na poklopcu koji su ugrađeni u Shimano Di2 dual kontrolne poluge.

Besplatno ažuriranje je sada dostupno; biciklisti mogu ažurirati svoj Edge automatski putem Wi-Fi ili putem Garmin Express.