Expert meet up konferencija by Auto Hrvatska

Na stručnoj konferenciji povodom 70 godina djelovanja poslovne grupe Auto Hrvatska raspravljalo se o gorućim temama u autoindustriji

U organizaciji poslovne grupe Auto Hrvatska održana je stručna konferencija Expert MeetUp koja je okupila relevantne sudionike iz područja autoindustrije, nadležne državne institucije i medije kako bi se kroz dijalog i diskusiju došlo do mogućih rješenja o aktualnim, ali i budućim izazovima koji se nalaze pred transportnom industrijom.

U fokusu su se našle četiri teme – ‘Autonomna vožnja’, ‘Alternativi pogoni’, ‘Nedostatak radne snage’ i ‘Rješenja za izazove u autoindustriji’. Uz brojna saznanja i konstruktivnu razmjenu mišljenja sudionika učinjen je veliki korak naprijed u tranziciji Hrvatske prema novoj legislativi i tehnološkim rješenjima koja nas očekuju, ali i mogućim rješenjima spomenutih problema.

Istovremeno, konferencija Expert MeetUp se pokazala kao jedinstvena prilika za neposrednu razmjenu znanja i iskustava sudionika te još bolje povezivanje gospodarstvenika i nadležnih institucija.