Doživi američki san – WD-40 te vodi u New York

Svatko od nas barem je jednom u životu pomislio kako bi bilo dobro doživjeti užurbanost New Yorka koje gledamo u američkim filmovima i TV serijama. Uz par klikova na webu i WD-40 limenku san može postati stvarnost. Da, dobro čitaš, WD-40 te vodi u New York!

Velika nagradna igra

Sudjeluj u velikoj WD-40 nagradnoj igri i osvoji putovanje iz snova u New York za dvije osobe, ali i mnoge druge mjesečne nagrade.
Sve što trebaš napraviti je prijaviti se na WD-40 nagradnu igru (www.wd40.hr/putunewyork), opisati svoju najdražu WD-40 primjenu proizvoda i priložiti i fotografiju koja prikazuje tu primjenu koristeći posebno oslikanu WD-40 promotivnu limenku.

Posebno oslikane promotivne limenke možeš pronaći u trgovinama širom Hrvatske, ali i na web shopovima (wd40.hr/gdje-kupiti/#wd-40-visenamjenski-proizvod).

Mjesečne nagrade

Nagradna igra traje do 31. ožujka 2021. godine, kada će WD-40 slučajnim odabirom izvući sretnog pobjednika. Ipak, osim glavne nagrade WD-40 pripremio je i razne mjesečne nagrade: 6x kutija za alat, 2x SmoothSkin IPL uređaja i 12x Wenger ruksaka.

Pobjednici mjesečnih nagrada također se izvlače slučajnim odabirom.