Rox Benzinski Servis stigao u Bosanski Šamac

Tvrtka ROX svečano je u Bosanskom Šamcu otvorila novi benzinski servis. Uz prisustvo visokih predstavnika ROX-a, Ine i lokalne zajednice, ali i brojnih posjetitelja.

Tvrtki ROX ovo je četvrti po redu benzinski servis u regiji, a treći u Bosni i Hercegovini. Ulaganje u Posavinu i otvaranje novih radnih mjesta dio je ROX-ovog doprinosa posavskoj lokalnoj zajednici. „Mladi su budućnost, a mi činimo sve kako bismo im pružili zadovoljavajuće uvjete za rad u njihovoj zemlji.

Ja sam obišao cijeli svijet i vjerujte da nije nigdje bolje nego kod nas. Nema nigdje ni takve zemlje ni tako vrijednih i bistrih ljudi koji znaju i žele raditi, samo im treba stvoriti uvjete za to.“, izjavio je predsjednik Uprave ROX-a, g. Ivo Krištić.

Osobe (s lijeva na desno): Đorđe Miličević – načelnik Bosanskog Šamca, Ivo Krištić – predsjednik Uprave ROX-a i Juraj Polić izvršni – direktor za veleprodaju Holdine)

ROX PRVI INA PARTNER U REGIJI

ROX benzinski servisi prvi su koji su na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine započeli poslovanje po modelu INA partner, a u Hrvatskoj su i jedini.

„Veliko mi je zadovoljstvo što mogu prisustvovati ovakvom događaju. Kompanija ROX je međunarodno prepoznat brend, stoga mi je iznimna čast što mogu reći da je tvrtka ROX prvi INA partner i jedan od najvećih INA partnera, kako u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj“, izjavio je direktor veleprodaje i član Uprave Holdine, g. Juraj Polić.

Do kraja godine, u partnerstvu s Inom, ROX će otvoriti još jedan benzinski servis u Zagrebu na Slavonskoj aveniji.