Tvrtka ROX donirala sredstva četirima hrvatskim bolnicama

Hrvatska tvrtka ROX ovih dana radi punom parom kako bi osigurala što više sredstava za čišćenje, gelova za dezinfekciju i zaštitnih maski za čitavo područje Republike Hrvatske doniravši sredstva četirima bolnicama

Četiri zagrebačke bolnice danonoćno vrijedno rade na suzbijanju ovog virusa i liječenju zaraženih, a tvrtka Rox im je odlučila pomoći vrijednim donacijama. Donacija ROX grupe uključuje 1.500 KH-7 sredstava za čišćenje, 2.016 Herbacin sapuna za ruke i 1.000 zaštitnih maski u vrijednosti od 70.000 kuna.

Ovom donacijom želimo se zahvaliti svim zdravstvenim radnicima – kažu u Rox-u

„Kako bismo dali svoj doprinos novonastaloj situaciji u Hrvatskoj te rasteretili bolnice i sve vrijedne medicinske radnike, koji nesebično rade i izlažu svoje živote za dobrobit svih građana, od dodatnih troškova i nabave određenih proizvoda, ROX grupa sa zadovoljstvom je donirala zagrebačke bolnice KBC Dubrava, Rebro, KBC Sestre milosrdnice i zagrebačku Petrovu bolnicu te sve njihove zaposlenike“, kažu iz ROX grupe.

„Ovo izazovno vrijeme u kojemu se trenutno nalazimo zahtijevalo je određenu reorganizaciju i brzu prilagodbu novim uvjetima. Trenutno dajemo sve od sebe kako bismo opskrbili naše ljude potrebnim zaštitnim maskama, gelovima za dezinfekciju, kvalitetnim sapunima i sredstvima za čišćenje“, govore iz ROX-a.

Iz ROX grupe također kažu kako se najviše nadaju da će njihova donacija motivirati i druge tvrtke i brendove da doniraju koliko mogu, jer i najmanja donacija puno znači.

ROX grupa inače je na regionalnom tržištu prisutna više od 25 godina i djeluje u širokom spektru djelatnosti – veleprodaji robe široke potrošnje, vlastitim benzinskim postajama i ROX Beauty diviziji.