DFSK Eco City 31 novitet u gradskoj dostavi

Teretno električno vozilo DFSK EC31 dostupno salonima Auto Hrvatske

Uz izdašni teretni prostor duljine 2900 mm i nosivost od čak 1205 kg, model EC31 opremljen je identičnom baterijom kao i model DFSK EC35. LFP baterija kapaciteta 38,7 kWh jamči izniman doseg do 268 km (ovisno o uvjetima i načinu vožnje). Okretan i mobilan, EC31 vrlo lako će ispuniti sve zadatke. Njegove kompaktne dimenzije idealne su za gradske ulice, dostave po otocima, turističkim naseljima i sl. Vozački komfor dodatno je naglašen serijskim klima uređajem i infotainment sustavom 10 inča sa kamerom za vožnju unatrag. Također, model EC31 pogodan je za razne preinake sukladno zahtjevima kupca (kiper, zatvoreni sanduk…).
Uz model EC 31 u ponudi je i model već poznat domaćim kupcima – furgon EC 35. Gradsko dostavno vozilo sa zatvorenim teretnim prostorom – furgon dolazi „osvježen“ za tržište HR. Sukladno zahtjevima kupaca brzina ovog gradskog dostavnjaka povećana je s 80 km/h na 100 km/h, čime se dodatno povećava mobilnost. WLTP doseg je između 163 do 227 km, ovisno o uvjetima upotrebe.

Tu su lijeva i desna klizna vrata, a CCS (brzo) punjenje za samo 45 minuta osigurava da brzo možete nastaviti vaše putovanje i dostavu. Baterija je od ranije poznata – sastava litij željezo fosfat (LFP) koja je jedinstvena u klasi i dodatno pridonosi boljem i optimiziranom radu prilikom većih opterećenja. Nosivost vozila iznosi 1015 kg. Također, prilagođen je ADAS sustav koji pazi na sigurnost pješaka prilikom manipulacije vozilom u gradskim uvjetima dostave i nižim brzinama do 30 km/h. Bogata serijska oprema uključuje klima uređaj, multimedijski uređaj s bluetooth sustavom, kameru za vožnju unatrag i centralno zaključavanje svih vrata. Model je dostupan i u varijanti s dva reda sjedala. Vozila možete razgledati u salonima Auto Hrvatske u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Zadru i Splitu. Više informacija potražite u ovlaštenom DFSK prodajno-servisnom centru u Zagrebu na adresi Radnička cesta 182 ili na besplatan info telefon 0800 1952.