Bosch – 100 godina servisa automobila

Osnivač kompanije, Robert Bosch, od samog je početka prepoznao potrebu za osnivanjem lanca servisnih radionica za automobile. Prvi korak bilo je otvaranje prve servisne radionice Max Eisenmann & Co. u Hamburgu

Ona je ostala zapamćena kao prva službena Boscheva radionica, od davne 1921. Kako se povećavao broj vozila na cestama, tako se povećavala i potreba za specijaliziranim servisnim radionicama izvan granica Europe, pa čak i preko oceana. U međuvremenu, Bosch Car Service postao je najveći svjetski lanac servisa u kojima usluge mogu zatražiti vlasnici svih vozila, bez obzira na marku i model.

Kupcima je na raspolaganju više od 15.000 servisnih radionica u 150 zemalja diljem globusa, u kojima se nudi široka paleta usluga i originalnih Boschevih rezervnih dijelova. Istodobno, Bosch kao lider na polju inovacija svojim partnerskim tvrtkama pruža pristup najmodernijim tehnologijama za dijagnostiku, održavanje i popravak, dok kvalificirano servisno osoblje pohađa redovite tečajeve obuke, kako bi uvijek bili u toku s najnovijim tehnologijama.

Bosch je pouzdan partner i kada je u pitanju udovoljavanje sve većim zahtjevima budućnosti – i može jamčiti da će vlasnici automobila s Boschevim radionicama za servis automobila uvijek imati kompetentan kontakt za servis i popravak. Uz daljnju konsolidaciju globalne mreže i otvaranje novih partnerskih radionica, Bosch će dodatno ojačati svoju poziciju pouzdanog i inovativnog partnera za mobilnost širom svijeta, kako danas tako i u budućnosti.

Prva Boscheva specijalizirana radionica za automobile otvorila je svoja vrata u Hamburgu davne 1921. U međuvremenu, Bosch Car Service postala je najveća svjetska mreža neovisnih servisa