Auto Hrvatska Automobili – Novi ovlašteni zastupnik za Seat i Cupru

Auto Hrvatska je proširila ponudu s vozilima marki Seat i Cupra. U sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar na adresi Franka Lisice 85, u petak, 01.10.2021. svečano je otvoren novi Seat i Cupra prodajno-servisni centar opremljen prema najvišim marke standardima kvalitete i funkcionalnosti

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je je zahvalio tvrtci Porsche Croatia na povjerenju te naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog Seat i Cupra prodajno-servisnog centra. Istaknuo je da će novi Seat i Cupra salon na 300 metara kvadratnim, ponuditi sve modele vozila, od tradicionalnih pogonskih sustava do hibridnih motora.

Uzvanicima se obratio i član Uprave Porsche Croatia, gospodin Ivo Ivančević koji je tom prigodom čestitao na novoj investiciji te istaknuo kako niti s jednom tvrtkom Porsche Croatia nije imala takvu brzinu i obujam širenja poslovanja, kao s Auto Hrvatskom.

Čast za tradicionalnim udarcem u gong kojim Auto Hrvatska obilježava sve bitne događaje i uspjehe pripala je gospodinu Tomislavu Rogiću, direktoru marki Seat i Cupra i gospodinu Anti Čerkezu, direktoru prodaje novih vozila tvrke Auto Hrvatska Automobili, kojim je centar svečano proglašen otvorenim.

Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru, omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji ili mu je potreban popravak postojećeg vozila.

Uz uslugu prodaje i servisiranja novih i rabljenih vozila, tvrtka je u mogućnosti ponuditi produženo jamstvo na kupljeno vozilo, mobilno jamstvo, uslugu projiciranog ugovornog održavanja i dugoročnog poslovnog najma.