Atraktivni VW modeli uz uštede

Za posebno opremljene Volkswagen modele na raspolaganju su dvije nove linije opreme i uštede pri kupnji do čak 6.642 eura

Volkswagen je pripremio nove posebno opremljene modele 4Life i Life Plus na određenim modelima u svojoj ponudi. Nastavno na model T-Roc 4Life, model Taigo 4Life dostupan je isključivo u kombinaciji sa 1.0 TSI motorom snage 95 KS, temelji se na varijanti opreme Life i dodatno sadrži sljedeću opremu: automatski klima uređaj Climatronic, kameru za vožnju unatrag i grijanje prednjih sjedala. Ušteda pri kupnji modela Taigo 4Life iznosi 2.004 eura, a cijena modela je 20.981 eura.

Dostupan je i model Taigo Life Plus, ali raspoloživ i s 1.0 motorima snage do 110 KS. Uštede na modelima Life Plus su do 2.295 eura, a dodatno na serijsku opremu modela Life donosi još i lakometalne naplatke dimenzija 205/55 R17, dodatno zatamnjena bočna stakla straga i stražnje staklo i pokretanje motora bez ključa “Keyless Access”, kameru za vožnju unatrag te metalik boju.

Novi T-Cross čiji službeni dolazak u Hrvatsku očekujemo početkom veljače, dostupan je za narudžbu također u liniji opreme Life Plus koju je moguće iskombinirati s motorima snage od 95 KS do 150 KS. Dodatno na Life opremu, modeli T-Cross Life Plus donose još i lakometalne naplatke s gumama 205/55 R17, dodatno zatamnjena bočna stakla straga i stražnje staklo i pokretanje motora bez ključa “Keyless Access”, kameru za vožnju unatrag, paket “Svjetlo i vidljivost” s Light Assist-om i metalik boju.

Model T-Roc uz već postojeći akcijski model 4Life dostupan je i s linijom opreme Life Plus koja donosi još više opreme uz velike uštede. T-Roc Life Plus u seriji donosi i lakometalne naplatke s gumama 215/55 R17, dodatno zatamnjena bočna stakla straga i pokretanje motora bez ključa “Keyless Access”, kameru za vožnju unatrag, paket “Assistance” i metalik boju. Sve to uz uštedu od čak 3.264 eura.