Akcija u Suzuki salonima – S-Cross i Vitara u dvije rate bez kamata

Od 15.4.2021. kreće nova Suzukijeva kampanja za hibridne modele Vitare i S-Crossa, tijekom koje će kupci navedenih modela biti u mogućnosti plaćanje vršiti u 2 rate, ali uz dvogodišnju odgodu druge rate, a pri tom će biti oslobođeni kamata, kao i svih pripadajućih troškova obrade

Prva se rata plaća prilikom preuzimanja automobila, a prije treće registracije, potrebno je platiti ostatak – ili taj dio jednostavno refinancirati, odnosno raspodijeliti na nekoliko sljedećih godina. Modeli Vitara i S-Cross u ovoj se ponudi kupcima nude u svim paketima opreme pa i u onom najbogatijem koji između ostalog uključuje: Alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor mrtvog kuta, automatski sustav kočenja i LED svjetla.

Oba modela pokreće mild hibridni sustav, gdje 1.4 litreni turbo motor omogućava 144 KS. Bitno je napomenuti da pri kupnji vozila kroz ovu akciju, kupci nisu opterećeni kamatama ili bilo kojim drugim troškovima, sve do treće registracije, a i tada se svim kupcima nudi mogućnost reprogramiranja druge rate. Ukoliko kupcima više odgovara plaćanje u tri rate i to će im biti omogućeno.

Cijena oba modela kreće od 131.518 kuna, pa se slobodno može reći kako su Suzuki S-Cross i Vitara jedni od najpovoljnih hibridnih vozila na tržištu. Stoga nije za sumnjati kako će modeli ove marke i dalje biti najpopularniji kod privatnih kupaca na našem tržištu.