Boschevo održavanje klima uređaja

Boscheva iznimno precizna mjerna tehnologija i potpuno automatski servis omogućuju učinkovito servisiranje klimatizacijskih sustava automobila i gospodarskih vozila, u skladu s tehnički zahtjevnim europskim normama

Bosch nudi deset jedinica za servis klimatizacijskih sustava, koji nude nove standarde među jedinicama za servis klimatizacijskih sustava s rashladnim sredstvom. Sve su jedinice kompatabilne za servis klima uređaja na osobnim i gospodarskim vozilima. Ne moraju brinuti ni vozači hibrida ili električnih automobila. Boscheve jedinice vrše kompletni servis klima uređaja i na e-vozilima.

Potpuno automatska jedinica za servis klimatizacijskih sustava teških vozila osmišljena je za olakšavanje rada s gospodarskim vozilima, kamionima i autobusima sa sustavima na bazi rashladnog sredstva R134a. Pojednostavite održavanje klimatizacijskih sustava uz pomoć jedinice za servis klimatizacijskih sustava ACS 863 koja je inovativna, pouzdana i jednostavna za uporabu. Ima ugrađenu opciju analize rashladnog sredstva i spremnik za rashladno sredstvo od 22 litre.

Brže ostvarite povrat ulaganja uz pomoć ove potpuno automatske jedinice za servis klimatizacijskih sustava vozila s rashladnim sredstvom R134a. ACS 511 sadržava spremnik za rashladno sredstvo od 10 litara i vakuumsku crpku protoka 70 l/min. Jedna od najpopularnijih jedinica za servis klimatizacijskih sustava automobila, gospodarskih vozila i kamiona s rashladnim sredstvom R134a. ACS 611 sadržava spremnik za rashladno sredstvo od 22 litre i vakuumsku crpku protoka 170 l/min.