Suzuki Driving Days 1. i 2. lipnja 2019.

Jedno od najzabavnijih tradicionalnih godišnjih okupljanja vlasnika Suzuki vozila i svih onih koji razmišljaju o kupnji nekog od Suzuki modela – Suzuki DrivingDays – održava se u subotu i nedjelju, 1. i 2. lipnja 2019.,od 10,00 do 20,00 sati na parkiralištu ispred trgovačkog centra Portanova u Osijeku

U segmentu probne vožnje posjetiteljima je na raspolaganju 12 modela Suzukijevih vozila. Redom cjenovno vrlo prihvatljivi automobili, izdržljivi, s puno korisnog prostora, s novim motorima i s različitim paketima opreme. Neki modeli su mladalački neobuzdani, a drugi opet u prvi plan ističu klasične vrijednosti, poput snage i dugovječnosti.

Uz vozačko iskustvo tu je i bogat nagradni fond

U svakom slučaju, posjetitelji će od stručnih prezentera moći dobiti sve odgovore na eventualna pitanja o tehnološkim iskoracima marke, funkcionalnostima pojedinih segmenata opreme, te mogućim kombinacijama boja i vizualnog individualiziranja automobila.

Zainteresirani za Suzukijeve motocikle moći probati voziti legendarnu Suzuki Katanu, koja je odnedavno uskrsnula u novom izdanju, te još neke aktualne modele.

Udobni, sigurni i praktični motocikli čekat će vozače zainteresirane za uzbuđenja. Također, stručni prezenteri rado će obrazložiti razlike u tehnologiji proizvođača koji već 63 godine usavršava širok raspon modela na dva kotača.

Vožnje električnim romobilom zamišljene su kao poligon za sudjelovanje svih članova obitelji. Praktična i učinkovita ekološka vozila za sve generacije pružaju zadovoljstvo u vožnji s vjetrom u kosi. Ovo je dobra prilika za doživljaj vožnje tijekom koje i odrasli postaju djeca.

NAGRADE

Svi sudionici probnih vožnji sudjeluju i u nagradnoj igri koja će mnoge i razveseliti. Tri su velike nagrade: laptop Lenovo Idea Pad, pametni telefon Xiaomi RedMi 6 + MiBand 2 narukvica i pametni sat M200. A pripremljen je i veći broj vrijednih i zabavnih nagrada iz Suzukijevog asortimana.

U ostatku popratnog programa organizirana je i bogata prodajna izožba dodatne opreme za Suzukijeve modele, brend akcesorija i originalnih motornih ulja, sve po prigodnim akcijskim cijenama.

Završno izvlačenje nagrada predviđeno je za nedjelju u 20,00 sati, a prethodit će mu atraktivan glazbeni program već od 18,00 sati kada će Suzuki DrivingDays preplaviti neobično snažni ritmovi osječke bubnjarske skupine RitmOS. Glazbenu promenadu nastavit će znalac osječke publike DJ Omer koji će za pultom dizati atmosferu sve do 21,00 sati.

 

INFO TELEFON 0800 9424

Osijek: 031 22 00 10
Split: 021 27 75 40
Zagreb: 01 55 82 510

Suzuki Driving Days