Posebno izdanje Get Connected za čak sedam BMW-modela

Izgleda da je upravo sada pravo vrijeme za kupnju BMW-a u salonima Tomić & Co. jer su zanimljivom akcijom obuhvaćeni modeli 218d Active Tourer i 218d Gran Tourer, te 418d i 420d Gran Coupe, ali i SUV-i X1 i X2 sDrive18d te X3 i X4 xDrive20d

Svih sedam bogato opremljenih modela dostupno je po specijalnim cijenama. Financiranjem vozila putem BMW Financial Services može se ostvariti dodatni financijski bonus na prodajnu cijenu vozila u iznosu od 10.000 kn bruto. Unutar ekskluzivnog paketa dodatne opreme i naprednih značajki izdvajaju se BSI servisni paket u trajanju od pet godina ili 100.000 km, sportski kožni upravljač, multifunkcijske tipke na upravljaču, Park Distance Control, LED svjetla, automatski klima uređaj i još mnogo toga.
Intuitivni infotainment BMW Get Connected izdanja sadrži napredne i funkcionalno inovativne sustave pomoći vozaču poput obavještavanja o stanju u prometu na cestama, povezanosti automobila s aplikacijom na mobilnom uređaju, usluge automatskog poziva u pomoć u slučaju kvara ili nezgode i automatske dojave potrebe za servisom izravno iz automobila. Ove objedinjene usluge među kojima su Remote Services, Apple CarPlay, Real Time Traffic Information, Teleservices, Intelligent Emergency Call i ConnectedDrive Services – svakom vozaču omogućuju ugodniju i sigurniju vožnju.
Stoga istražite bogato opremljene BMW modele koji osvajaju sofisticiranom funkcionalnošću, luksuznim dizajnom i inovativnom tehnologijom te već na prvi pogled ostavljaju snažan dojam.
Njihov impresivan izgled i izvrsne performanse ostavljaju bez daha, a besprijekorna elegancija svakog modela naglašena je mnoštvom detalja.

BMW_Get_Connected_X3
BMW_Get_Connected_X1