Ljetne gume u Gumiimpexu: Kupite set uz razne popuste

Uoči sezone ljetnih guma koja započinje 15. travnja, u Gumiimpexu ostvarite razne pogodnosti pri kupnji guma za vaš automobil ili gospodarsko vozilo

Varaždinska tvrtka Gumiimpex-GRP dobro je poznato ime i na sceni je već pola stoljeća. Od male vulkanizerske radionice razvila se u vodeću tvrtku u gumarskoj industriji, a danas je distributer svjetski poznatih proizvođača guma kao što su Goodyear, Continental, Michelin, Pirelli i Hankook.

Za sve kupce pripremili su razne popuste i pogodnosti pri kupnji automobilskih guma, primjerice, uz kupnju seta od 4 gume ostvaruje se popust na montažu ili dobiva prigodni poklon. Detalje akcija možete provjeriti posjetom vulkanizerskim servisima Gumiimpex-GRP ili na web stranici www.gumiimpex.com kao i na društvenim mrežama.

Podsjećamo, pravilnim odabirom guma, uz pomoć stručnjaka u vulkanizerskom servisu, povećava se sigurnost u prometu ali i produžuje vijek trajanja guma. Sezona ljetnih guma je u punom jeku i ne treba čekati zakonski određen datum 15. travnja za zamjenu zimskog seta s ljetnim. Ove su godine proljetne temperature započele osjetno ranije, pa su i zimske gume podložne povećanom trošenju uslijed visokih radnih temperatura, naročito tijekom vožnje autocestom.

Pravovremeno zamijenite zimski set guma i ugradite ljetni, čime ćete produžiti vijek trajanja oba seta. U specijaliziranim trgovinama Gumiimpex-GRP zatražite savjet prilikom odabira i svakako se odlučite na promjenu sve 4 gume, radi potpunije sigurnosti, ali i užitka vožnje.

Obratite se s povjerenjem i zatražite savjet stručnog osoblja u odabiru idealnih guma koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vulkanizerski servisi u Varaždinu i Zagrebu pružaju korisnicima kvalitetnu i pouzdanu uslugu za putnički i teretni program. Vulkanizerske radionice opremljene su pratećom suvremenom opremom za demontažu, montažu guma, balansiranje kotača i optiku za sve vrste vozila, a tu je i usluga punjenja guma smjesom dušika i plemenitih plinova, kao i skladištenje setova u ‘hotelu za gume’. Kompletnu ponudu proizvoda i usluga pregledajte na web stranici Gumiimpex.