Kramar napokon zabljesnuo i u Zagrebu

Nakon izlaska iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Njemačke, distributer rabljenih vozila svoju sedmu poslovnicu otvorio je u Zagrebu (Jankomir) te nas se dojmio prvom ponudom vozila i razinom profesionalnosti

Koliko god tržište rabljenih vozila bujalo i koliko god postojao višak rabljenih vozila Hrvatskoj, a pogotovo Zagrebu, još uvijek trebaju izvrsni distributeri rabljenih vozila.

Oni koji nisu fokusirani samo na jednu marku, oni koji nemaju sve kilometraže vozila na 98 tisuća kilometara i oni koji u ponudi nemaju samo dvoje boje vozila. AS Kamar kažu da su oni takvi!

Tko je Kramar?

Riječ je o distributeru rabljenih vozila, mahom iz unosa u uvoza, koji je s radom započeo prije 15-ak godina. Inicijativa je pokrenuta u Ljubuškom zbog nedostatka adekvatne adrese za nabavu provjerenog rabljenog vozila. A upravo je na temeljima takvog problema, odnosno rješenja, nastala i tvrtka Kramar.

Nakon Hercegovine, prodaja se proširila na Crnu Goru, zatim je otvorena poslovnica u Njemačkoj, u Banja Luci, da bi na koncu Kramar došao i u Split, a sada i Zagreb u Kovinsku ulicu na Jankomiru, odmah pored salona Honde i Autocommercea.

Kako radi Kramar?

Po svemu sudeći potpuno suprotno svom imenu jer najveću pažnju polaže u vjerodostojnost automobila koje prodaje, uz jamstvo na kilometražu i financijsku neopterećenost vozila. Kažu, to im je najvažnije, a pored toga na mehaniku i tehniku vozila daju jamstvo od 12 mjeseci.

Imaju svoju radionicu za prijem i pregled vozila te sveukupno vrlo urednu i reprezentativnu lokaciju u Zagrebu.

Koliko Kramar ima automobila?

Čini se puno jer kažu da sa sedam vlastitih poslovnica, gdje se nalazi i 100 zaposlenih, godišnje prodaju preko 7000 vozila. Trenutna ponuda u Hrvatskoj kreće se oko 300 vozila, s time da je tjedno uvijek u dolasku oko 50 novih modela i to je nešto što se može pratiti putem stranice web stranice www.askramar.hr.

Šetnjom po između izloženih automobila po parkiralištu nije bilo teško primijetiti kako Kramar sada ima zanimljive primjerke po dobrim cijenama. Evo par koji automobila koje su i sami istaknuli u prvi plan.